”RACISMESTEMPLET er i UDU”

Det er da godt racismestemplet er i ”UDU”, ellers var en nedsmeltning uundgåelig. At folk fra andre kulturer be- og udnytter Vesten er der vel ikke egentlig noget at sige til? Hvis man ikke har andet en vold og grumhed i posen, må man hente det daglige brød på anden vis. Det underlige er, at nogen vil have med udnytterne at gøre – uden at få noget i udbytte. Det er absurd og gennemskadeligt. Hvad er det, som får en gennemsnits-EUropæer til, at falde for en gennemsnits-sabelsvinger og hvorfor?

Terroisten der stod af og gik hjem

Ida Norrild

Om Ida Norrild

Vrissen gammel håndarbejder med flere ideer end tiden er til. Jeg holder af mine børn og børnebørn og af mit land i denne og den omvendte orden, hvis . . .
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *