Skip to content


Kan du snart nære dig Mads Aagaard Danielsen

madsOm jeg skal føle mig betydningsfuld over at have fået min egen personlige stalker, ved jeg ikke. Men jeg synes bare, at jeg vil oplyse Mads Aagaad Danielsen, der selv oplyser, at han arbejder på Radio 24syv i København, at han godt kan indstille skydningen.

Det unge menneske kan bedst sammenlignes med en bussemand, man har fået på fingeren. Uanset, hvor meget, jeg ignorerer den, så sidder den der grøn, slimet og ulækker og insisterer på opmærksomhed.

Lad det være sagt denne eneste gang – nej Mads Aagaard Danielsen jeg vil ikke være din Facebook-ven, jeg gider heller ikke læse dine maniske beskedder. Og jeg vil heller ikke tale i telefon med dig, så du behøver ikke ringe igen.

Egentlig er Mads Aagaard Danielsen et fint eksempel på denne verdens forunderlighed. Hvad har mon gjort, at han og hans trosfæller synes, at de skal definere, hvem der må sige hvad til hvem i en offentlig debat?

Og hvorfor føler de sig kaldede og udvalgte til at genere folk privat? Hvorfor tør de ikke debattere sagligt i en offentlig debat men gemmer krudtet, så de kan brænde det af helt uset for derefter at prale højlydt i deres små grupper, hvor ligesindede sidder og bekræfter sig selv og hinanden i, at deres vid og indsigt er en guddommelig gave til menneskeheden?

Posted in stalking.

Tagged with , , , , .


27 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. hemeka says

  24/7 !!!
  Det siger det meste.

  Mennesker der føler sig gode ved at forsvare en dødsideologi er det ikke værd at bruge tid på og det nytter desuden ikke. Den dag virkeligheden selv løfter sløret er det antagelig for sent, men det er der ikke noget at gøre ved. Noget tab vil det næppe være.

 2. Mads Aagaard Danielsen says

  Kære Helle

  Hvorfor vil du hellere svare mig her end svare mig direkte? Jeg har lagt op til debat, men du vil hellere svine mig til?

  Desuden vil jeg påpege, at min arbejdsplads intet har at gøre med mine henvendelser til dig.

  Jeg ringede til dig for at høre, om du decideret fandtes, da jeg havde dig under stærk mistanke for at være et stunt udført af Absurdistan fra DR3. Simpel research, intet andet…

  Men tag du bare sølvpapirshatten på igen :-)

 3. hemeka says

  Nåh, det er et lille pus, der vil forklare sig, være ‘drenget’ og slutte med en sikkerheds- smiley.

 4. HelleB says

  Derfor har jeg heller ikke noget at kommunikere til kræet. Han har sandelig fået en meget dårlig opdragelse – om nogen overhovedet.

 5. Mads Aagaard Danielsen says

  Kære Hemeka

  Indtil du får så stor en tillid til dine egne holdninger, at du tør skrive dit eget navn ved dem, ser jeg ikke det store perspektiv i at netdiskutere med dig.

  Bh.

  Mads

 6. Mads Aagaard Danielsen says

  Kære Helle

  Jeg har spurgt dig om flere ting i mine henvendelser til dig.

  Jeg har blandt andet spurgt dig, hvorfor du på din væg poster et billede, der indikerer, at muslimer dyrker sex med geder.

  Vil du venligst underbygge den påstand?

  Hvorfra ved du, at muslimer dyrker sex med geder?

  Jeg har vedlagt min mailadresse, som du skal være velkommen til at svare på. Meget tyder jo på, at du ikke magter at blive forholdt til dine meninger.

  Bh.

  Mads

 7. Mads Aagaard Danielsen says

  (fortsat) … meget tyder jo på, at du ikke magter at blive forhold til dine meninger i et offentligt forum.

  Bh.

  Mads

 8. hemeka says

  Han minder om en hund der hopper op.

 9. Mads Aagaard Danielsen says

  Hemeka

  Jeg vil gerne spørge dig, hvorfor du ikke underskriver dine indlæg med navn?

  Bh.

  Mads

 10. HelleB says

  Ja, en loppebefængt.

 11. hemeka says

  Nå, jeg går på FB.

 12. HelleB says

  Gør du det. Jeg har en gryde suppe, der koger på komfuret, og så er jeg ved at sy nye gardiner. Særdeles konstruktivt.

 13. Mads Aagaard Danielsen says

  Som jeg også har skrevet til dig, Helle Baldersbæk, har jeg aldrig villet forpligte dig over evne.

  Men vil du venligst uddybe, hvorfor du postulerer, at muslimer har sex med geder?

  Bh.

  Mads

 14. Mads Aagaard Danielsen says

  I dit screendump fra min Facebook profil fremgår det, hvilke annoncer Facebook vælger at vise til dig.

  Facebook er som bekendt verdens mest effektive advertising-instrument, der målretter reklamer til forbrugeren millimeterpræcist.

  Under overskriften “VIL DU HAVE DET GODT” foreslår Facebook dig terapi og samtale.

  Jeg foreslår dig det samme, hvis ikke du vil debattere med mig. Sidstnævnte kan faktisk også løse en masse problemer.

  Bh.

  Mads

 15. Julie Povlsen says

  Kære Helle,

  For det første må jeg sige, at din indlæg her giver meget lidt mening for udefrakommende. Du har fået tilsendt en venneanmodning af en privat person, der samtidig har forsøgt at kontakte dig over telefon. Javel, nu er de sociale mediers hensigt jo netop at skabe kontakt mellem mennesker, så helt uhyrligt er det vist ikke. En løsning kan være at trykke på den dertil indrettede ‘ignorer’-knap, der befrier dig for web-venskab med den omtalt person. Lettest ville det nok være at tage kontakt til Mads Aagaard Daniel og tale direkte med ham fremfor at blæse kritik ud i cyberspace.

  Din kritik er du selvfølgelig i din gode ret til at dele. Men mere generelt set finder jeg det påfaldende, for slet ikke at tale om direkte dobbeltmoralsk, at du selv så fliligt deler dine holdninger om mennesker med eksotisk klingende efternavne, men at den mindste ytring rettet mod dig selv tilsyneladende er mere, end du kan håndtere.

  En god, gammel talemåde vil sige, at bryder du dig ikke om den liflige lugt i bageriet, så bliv endelig ikke bager.

  Mvh,

  Julie Povlsen

 16. HelleB says

  Kære Julie
  Jeg tror, du mener det godt, og derfor svarer jeg dig. Hvis jeg havde haft bare den mindste interesse i at kommunikere direkte med Radio 24syvs medarbejder, havde jeg nok reageret positivt på hans første henvendelse.

  Og reageret positivt ville jeg naturligvis have gjort, hvis Radio 24syvs medarbejder havde henvendt sig høfligt og venligt. Det er nemlig min stil. Men gentagne uforskammetheder og smædeskrivelser fulgt op med maniske venneanmodninger samt telefonopringninger vidner ikke om venlige intentioner. Derfor ignoreres han.

  Der er ingen lov i dette land, der påbyder mig at være kælen og indladende overfor hverken Radio 24syvs nye håb eller overfor nogle andre.
  Du kan hilse din ven og sige, at om han slår baglæns salto med skrue, så vil han stadig blive viftet af som en irriterende hundehvalp, der ikke er blevet afrettet.

 17. Julie Povlsen says

  Hej Helle,

  Tak for dit svar. Jeg har ikke nogen holdning til, hvorvidt du skal have kontakt med nogen af radiokanalens medarbejder.

  Og selvom jeg sætter pris på din høflige tone i dit svar hertil mig, så kan jeg ikke lade være med at blive stødt over den tone, du anvender i dit indlæg. Vi kan alle se os irriterede eller føle os forkert behandlet af andre, men hvis vi hver især hver gang lod vores frustrationer komme ud på nettet i en under-bæltestedet-tone, ville cyberspace jo flyde over med skældsord, og det gør ikke noget godt for nogen.

  Normalt er jeg ikke meget for at give mig i kast som såkaldt tastaturkriger i net-diskussioner, men jeg synes, tonen her er ualmindelig skrap.

  Nu er jeg ikke bekendt med nogen af dine tidligere indlæg eller udtalelser, men hvis det er sandt, at du har kædet muslimer sammen med dyresex i en offentlig udtalelse/indlæg, synes jeg, det er på sin plads, at du svarer på den tiltale. Desuden troede jeg altid, man som blogskriver svarede på kommentarer og spørgsmål fra læserne. Personligt svarer jeg altid på henvendelser fra mine læsere. Det er helt almindelig høflighed.

  Mvh,
  Julie Povlsen

 18. HelleB says

  Kære Julie

  Jeg kæder da ikke muslimer sammen med dyresex. Det er da en så pervers tanke, at noget sådant ikke falder mig ind. Det er noget, der er fostret i en syg hjerne, og jeg vil meget gerne have mig den slags svineri frabedt.

  Det glæder mig usigeligt, at du interesserer dig for almindelig høflighed. Så kan vi vel være enige om, at når et kontaktforsøg ignoreres, så er det, fordi det ikke har nogen interesse. Jeg har på intet tidspunkt været i debat med Radio 24syvs medarbejder, og alligevel går der knap en dag uden et smædeskrift fra ham.

  Du kender selvfølgelig til, at når der ageres, så reageres der også. Måske er det derfor, du finder mit blogindlæg noget, der støder din tonesans. Men nu blev det jo ikke skrevet for at kæle for dig. Det blev skrevet for at vifte en irriterende hundehvalp væk, og så skal der bruges en bestemt tone.

  Det er pænt af dig at kommunikere venligt og høfligt. Det kunne din ven lære meget af. Men jeg tror nok, jeg har opfattet, hvad du føler, så du behøver ikke gentage.

  Hav det godt.

 19. Mads Aagaard Danielsen says

  Kære Helle – og andre eventuelle medlæsere

  Dette er et direkte link fra Helles profil på Facebook.

  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=474687742601532&set=a.106960979374212.8721.106593946077582&type=1&theater

  Og hermed beviset for, at hun kæder muslimer sammen med dyresex.

 20. Julie Povlsen says

  Hej Helle,

  Du beder mig om ikke at skrive igen, men det er ret beset ikke noget, du bestemmer, eftersom dette er en debat.

  Jeg kan se, der netop er blevet lagt et billede op, som er hentet fra din facebook-profil.

  Hvordan forklarer du det?

  Tak for dit svar

  Mvh,
  Julie Povlsen

 21. HelleB says

  Kære Julie Povlsen, hvis du ikke kan se forskel på en vittighedstegning med titlen Payback time og på, at jeg skulle tillægge enkeltpersoner perverse handlinger, så behøver du slet ikke have ulejlighed med at skrive igen.

 22. HelleB says

  Dermed har jeg sagt, hvad jeg har at sige til dig Julie Povlsen, og jeg kan selvfølgelig ikke bestemme, om du skal skrive igen. Men jeg kan bestemme, at du nu er lagt over i samme bunke som din radio-ven.

 23. Julie Povlsen says

  Hold da op, der skal ikke meget til.

  God weekend

 24. hemeka says

  Skyd efter benene.

  Hvad er det dog for et par sugemaller du har fået pirket liv i?
  Kan du huske denne her?
  http://iranpoliticsclub.net/islam/khomeini-teachings/

 25. HelleB says

  Du godeste ja, den side kan jeg godt huske. Han var godt nok uhyggelig den Khomeni, men det var jo studenterne, de venstreorienterede og de empatiske, der ikke kunne få ayatollah nok. Den om det.

  Det siges, at sugemaller suger livet ud af sig selv, når de ikke får noget at suge på, så jeg venter, at problemerne løser sig selv.

 26. Ulrik Bech Spillemose says

  “Jeg kæder da ikke muslimer sammen med dyresex. Det er da en så pervers tanke, at noget sådant ikke falder mig ind. Det er noget, der er fostret i en syg hjerne, og jeg vil meget gerne have mig den slags svineri frabedt.”
  Du har lagt et billede op, hvor pointen (hvis man altså kan kalde den det) er, at muslimer dyrker sex med dyr. Der findes faktisk ikke måder, hvorpå man kan udpensle en sådan sammenhæng. Når du poster et sådant billeder, der kæder en befolkningsgruppe sammen med en perversitet, anklager du naturligvis samtidig de enkeltpersoner, der indgår i selv samme befolkningsgruppe. Det er det, Mads og hans ‘trosfæller’ agiterer for, men af en eller anden grund virker det til, du er uden for pædagogisk rækkevidde. Men tak til Mads Aagaard Danielsen for at give dig en velfortjent og ikke mindst begrundet opsang.
  Selv kan jeg nok ikke sige det bedre end således: Helle Baldersbæk, du burde skamme dig – men du har nok desværre glemt, hvordan man gør.

 27. Ulrik Bech Spillemose says

  Der findes faktisk ikke måder, hvorpå man i højere grad kan udpensle en sådan sammenhæng*.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.