Skip to content


Fuck, fuckere og fuckest

churchillIslam er jo fredens religion, og muslimer er de dejligste mennesker på jord. De smiler og traller fra gry til kvæld og ved ikke alt det gode, de skal gøre deres medmennesker, for de ved alt om næstekærlighed og den der med at gøre mod andre, hvad de ønsker, andre skal gøre mod dem, er prentet helt ind i deres dna.

Et fint eksempel er Zaman Kilic, der kurrer: DU BARE KLAM, DU SKAL SLET IKKE SNAKKE SÅDAN OM OS! KLAMME SO!!!! og Yasmina Corap følger trop med: Hvor du fucking klam!

Ali Toma Plack vil ikke stå tilbage for nogen, så han har leveret denne lille artighed: Din fucking Kælling! Hvorfor har du løjet?… Og sagt til en muslimsk man at der ikke var svinekød i det lort du gav ham?… SKAM DIG VIRKELIG MEGET!!!

Jamen, så gør jeg det. Virkelig meget.

Madi Diab El-Diab har også noget på hjerte, som han skal af med: Du er dælme en af de største idioter man længe skal lede efter, ha respekt for andres religion din retard! Du får enddag hvad du fortjener datter af en køter!

Pisa-undersøgelserne viser, at det går tilbage for unge danskere. De lærer ikke nok i skolen, og selv om muslimerne har det største efterslæb, kan den opvoksende danske ungdom også være med.

Nikolaj Bjerregaard Rasmussen kommer slemt til skade med denne her:

Hej Helle.
Nu har jeg set et billede af en tekst du har skrevet, hvor du skriver du ikke vidste der kom en muslim til middag, og sagde det var noget lam eller sådan, men det var svin.
Nu vil jeg så spørge dig. Fortalte du dine kristne venner det var svin. For hvis du er bare det MINDSTE kristen, ville du vide at vi heller ikke må spise svin, da det er urent. Det står i 3 Mosebog kapitel 11 vers 7-8.
Derimod gjorde han intet ”ulovligt” ved at spise det, da han stolede på et andet menneske, som løj og ifølge biblen og koranen, vil blive straffet. Derfor har han intet slemt gjort.
Du må have en god dag :)

Tak i lige måde Nikolaj, og gør dig selv den tjeneste at få nogen til at forklare dig, at hvad der står i Mosebøgerne kun har en akademisk interesse for kristne.

Vi tager lige et par af de hurtige:

Ismayil Geyik: InshAllah Allah lader dig falde i Jahannam og brænde:)

Devran Inekci Kart: Kæft du er latterlig… man får helt lyst til, at spytte dig i ansigtet!
DU BURDE SKAMME DIG! …

Mustafa BekremHva fanden er der med dig din klamme luder unge. Hva for du ud af at være racist din smatso . Gal hvorfor ser jeg aldrig sådan nogen som dig på gaden , kom og sig det til mit ansigt istedet for at kæfte op foran en skærm . Din gamle lorte unge

Mohammad Ali Hefazi: Du da godt nok en ondskabsfuld fed klam kælling brænd i helvede

Jeg kan risikere at blive politianmeldt. Det har jeg ikke prøvet gør, så det bliver en interessant oplevelse. Jeg venter spændt på, om Rigspolitiet vil ulejlige statsadvokaten, men man kan jo aldrig vide.

Bassim Benarab: Okay, hør her bedstemor. Jeg så du havde delt et billede der chikanere min religion, islam og hvor der står os muslimere er “slapsvanse”. Det er bestemt ikke korden, og der slog set click. Du kan se f.eks nede i Syrien, hvordan vi muslimere kæmper for vores sag, og det kan os muslimere her i Danmark også, det kan du bande på! Så jeg har et forslag. Hvis du fjerner dine racistiske billeder, lader vi den ligge der. Men hvis ikke, bliver det politianmeldt, og du risikere fængsel.

 Er der mon andre end mig, der ikke lige er klar over, at udlændinge gavner Danmark med økonomi, kultur og meget andet? Hvis I heller ikke vidste det, så læs følgende:

Omar Palæstinenser Kahil: Hej Helle, jeg har set mange af dine diskriminerende og stødende opslag omkring islam og muslimer.
Mit spørgesmål til dig hvordan kan du få dig selv til at hade og bruge din fritid på at krænke andre mennesker på den måde du gør? Hvad er din grund? Og hvor har de utrolig latterlige synspunkter fra? Ved du overhovedet hvor meget udlændinge gavner DK med både økonomi, kultur og andet? Har du overhovedet baggrunds viden inden du ytrer dig om f.eks svinekød osv? Synes du selv som voksen person at det er fornuftigt og meningsfuldt at generalisere som du gør i næsten hver opslag som enten er imod islam eller muslimerne? En person på din alder burde have et sundt fornuft og opføre sig ordentligt.. hvis en udlænding skrev sådan om Danmark som du skriver om de muslimske lande så ville du straks hade personen. Tænk dig om.

Hold da op, ikke sandt? Vi nupper en pose flæskesvær og nyder følgende:

Arjanit Asani: Fuck dig din racist Stik en jernstang i røven din klam ko Fede.

Nogen burde forklare unge Asani, hvor virksomt evnen til at bruge grammatik kunne have været.

Ibrahim Khalil: DIN FEDE KLAMME KÆLLING. FUCK HVOR JEG SYNTES DE SYNDT FOR DIG SÅ GAMMEL OG TYK OG RYNKET. HVORDAN FØLTES DE AT VÆRE GAMMEL OG ULÆKKER?

Man må lade de unge mennesker. Hvad de mangler af skolekundskaber og reel viden, har de til overflod, når det drejer sig om metaforer, og de er ganske maleriske og særdeles underholdende til tider. Se nu bare unge Arvin Klarsø, der meddeler følgende:

Der er nogle mennesker der bare skulle have en stol i ansigtet! og ved du hvad? du er en af de mennesker! at du går ind på et åbent forum, og forvilder alt fokus over på noget fuldstændig irrelevant! og især det at det bliver til racisme gør mig vred! jeg håber du ender redsten af dine dage i et usselt lille plejehjem! uden venner eller familie der vil besøge dig! du er et usselt gammel menneske!!!! også ligner du noget der er kommet ud af skeden på en hest!

Eller hvad med Jesper Brath Petersens følelsesudbrud:

Hold kæft man dine klame gammel kælling du skulle satme have nogle bank for at opføre dig sådan der over få andre mennesker bare fordi de har en anden hudfarve og religion end dig FØJ! du skulle skame dig.

Nu må jeg gamle klame kælling gøre mit bedste for at skame mig.

Sigurd Riber er en mand af få ord. Bare tre skal han bruge for at krænge sin sjæl ud: fisse Narefisse Heks.

Randa Kullab skal også af med noget, nemlig: Du er så klam!!!!!! Få dig et liv, istedet for at kritisere andre på deres navn….. Du burde lære noget af arabere….Fucking kælling Begrav dig selv din lort

Ensar Ramadani: Fucking racistsvin Jeg vil væde med du ikke engang kan engelsk så gammel du er kan du dårlig nik huske hvad du hedder haha

Man hilser med tilfredshed, at Ramadani junior i tide lærte at stave til fucking, når det nu ikke blev til så meget dansk grammatik.

Så er der Alex Jørgensen, der også ulejligede sig med at bevæge fingrene på smartphonen med denne salut: hvor er du ulækker og se på, håber du for det dårligt med dig selv og hopper ud foran et tog en dag. folk som dig burde ikke have lov til at leve :)

Rosinen i pølseenden kommer fra Shuaib Hasan i Gellerup, der meddeler: Jeg sværge jeg vil dræber dig, din fucking fede bicth!

Er vi ikke bare glade for, at islam er fredens religion, og at dens tilhængere er jordens dejligste mennesker, der har sådan nogle friske grøntsager. Og at der ikke var nogle udenlandske tropper i Baghdad, at tyskerne ikke kunne komme over Maginotlinien og at Helle Thorning kunne slå Anders Fogh?

Posted in integration, islam, Sundhed og sygdom.

Tagged with , , , .


22 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Den danske says

  Islam og muslimer er altså defineret på baggrund af et par hadeudtaleser fra nogle – formodentlig – bebumsede teenagedrenge? Godt, så må man jo regne med at moderne kristne er defineret på baggrund af serbiske militantes rædselsfulde opførsel i det tidligere Jugoslavien, ikke sandt? Eller højre-orienterede kristne i USA, der er mod abort, og dræber deres modstandere, de taler også for helt almindelig danske folkekirke medlemmer – for det er et fedt, ikk? Kender I mon termen ‘generaliseringer’ ? Er vi ikke bare glade for, at I herinde kan finde fragmenter og så generalisere? Jo, det er vi. Ytringsfrihed er en skøn ting, for det afslører det primitive i indholdet, der ytres. Tak

 2. hemeka says

  Man bliver ekstra glad for ytringsfriheden, når man ser sådan en ANsamling.
  Hvor og hvad kommer de dog fra de mennesker, og hvordan er deres forældre? Og hvad skal Danmark stille op med den slags ros?

 3. Dennis Jensen says

  Så du vælger at udstille dig selv som offer for nogle teenageres vrede og håner disse børn på den baggrund?

  Samtidigt mener du det er repræsentativt for islam?

  Du er jo patetisk og agerer direkte ubegavet.

 4. HelleB says

  Tak Dennis, du har altid været god for en skovlfuld.
  Hils niæserne.

 5. hemeka says

  Hvilke teenagere har I set?

  Er det stil, stavestyrke og indhold, som giver det indtryk, så er det noget af en fejlkonklusion.
  Men Dennis solidariserer sig pr. automatik, som vanligt, med bærmen – uanset oprindelse.

 6. Dennis Jensen says

  Jeg kan så regne ud jeg for flere år siden har brugt udtrykket “Niæserne”…

  Ikke noget jeg selv kan huske. Så sørgelig er jeg sgu ikke, at jeg går og lagrer skrive/syntax-fejl i min hukommelse. Det ville også virke sygt.

  Når navlebeskuende adfærd går hen og er så ekstremt at det går hen og virker som en sindslidelse. Det beskriver dig vidst meget godt.

  HelleB Jeg synes du skal blive ved med at provokere muslimer. Den opmærksomhed du får skal nok gå hen og blive gavnlig for samfundet, især hvis virkelig syge mennesker bliver sure på dig.

 7. Dennis Jensen says

  Hemeka skrev: Men Dennis solidariserer sig pr. automatik, som vanligt, med bærmen …

  Ja, du har ret. Jeg burde stoppe med at færdes på dette site.

  Et sted I måske hellere skulle kalde “H-4, åbent afsnit”

 8. HelleB says

  Uha, det går ikke bedre med syntaks, retsskrivning og grammatik.

  Selvfølgelig Hemeka, solidariserer han sig med bærmen. Hvem skulle han ellers solidarisere sig med? Det er jo det eneste segment, hvor han har en helt unik erfaring.

 9. hemeka says

  Kan han selv finde ud af, at melde sig ud?

 10. HelleB says

  Det tror jeg ikke, han kan al den stund, at han slet ikke er meldt ind.

  Han lagde ellers en meddelelse for nogen tid siden, hvor han bad om hjælp til at oprette sig som bruger.

  Det er han jo velkommen til at gøre. Ikke om jeg vil stå i vejen for nogens vanvidsscener.

 11. Dennis Jensen says

  I er åbenbart for ubegavet til at finde ud af noget så simpelt som wordpress. Registrerings-knappen virker ikke tumber.

 12. hemeka says

  Det hedder ubegavede, når vi er flere om at dele din anmeldelse Denise og hvor er vi ellers heldige. Der er en masse i vejen med det simple WordPress og vi nyder det.

 13. Dennis says

  Jeg synes Jeres stavekontrols-facisme er så ynkeligt og det provokerer ikke. Det får Jer kun til at fremstå som sørgelige små mennesker. Uinspirerende og ligegyldige. Kan I have det så pænt. Så mange år efter og I er stadige ligeså usympatiske at omgåes.

 14. HelleB says

  Tak og i lige måde Dennis. Med det hele.

 15. WAlmaN says

  Prøver lige at RÅBE HØJT!!! For en eventuel godkendelse/optagelse herinde :D

 16. HelleB says

  Du er meget velkommen til at råbe.

 17. Ali F.C. says

  Helle, dit liv er så tomt. Der er masser af uretfærdighed i verden, men der er også en masse skønhed – Det er et spørgsmål om hvilke briller man tager på, når man står op om morgenen. Og at provokere børn for derefter at nære sig på deres følelsesmæssige reaktioner, det er mere ynkeligt end reality-TV og Rejsekortet tilsammen. Du udstiller min søster som om det er den person hun er, vel vidende at hendes reaktion højest sandsynligt er ud af solidaritet for sine nærmeste, som du på ignorant vis skærer over en kam som værende det du ser i nyhederne, når du enten sidder alene derhjemme eller sammen med en mand i et dødt ægteskab. Og når jeg siger “dødt ægteskab”, så mener jeg ikke bare ægteskab, for hvis du havde bare en lille smule kærlighed i dit liv, ville du bruge tiden på at dyrke skønheden i stedet for at opfordre til mere had. ØV Helle.. ØV!! Du er langt mindre værd end min søster og det siger jeg ikke fordi du har andre holdninger end mig, men fordi du onanerer dit ego under påskud af at ville mennesker det bedste. ØV!!

 18. HelleB says

  Jamen dog Ali F. C, hvem er din smukke søster med det henrivende sprog?
  Jeg skal lige love for, der er ved at komme ligestilling i muslimske familier. Nu er tøserne lige så beskidte i munden som deres brødre, fætre, fædre og onkler.

 19. hemeka says

  Ali F.C. skal nok have søsterlille guivt, og nu har man(d) erfaret, at det, i stedet for en yndig jomfru med kønskransen intakt, er ”katten i sækken”, der er i udbud.

  Hvem er den opfindsomme *WAlmaN says* du giver al ret til at råbe?
  Han er måske også ved, at brænde inde med et quindeligt familiemedlem???

 20. Ali F.C. says

  Her er min foragt for dig lige nu:
  Hvis du og Hitler blev kørt ned på samme tid, ville jeg hjælpe Hitler. Han var i det mindste en god politiker.

  Det er folk om dig, der ryster min ellers solide tro på ytringsfriheden. Så ignorant kan man kun være, hvis man virkelig gerne vil i fjernsynet.

  Nu blir du ked af det, er du klar?:
  - Du kan skrive hvad du ønsker, jeg vender aldrig tilbage til den her side. Du kan være så flabet du vil, du får aldrig min opmærksomhed igen. Og den ved vi alle sammen du gerne vil ha. Jeg har snakket med alle dine venner. Der var ikke mange, men de gav mig ret.

  Sæt dig i sofaen, rul en cigaret, tænd for fjernsynet, dan dig en mening om verden uden at opleve den, gi folk der deler dine holdninger ret, føl dig som en del af noget større, sid fast, få gigt, sov godt.

 21. HelleB says

  Kære Tomas tak for dit indlæg, men nej tak.
  Vi har normalt meget højt til loftet her på Sajdet, men grænsen går ved indlæg som dit.

 22. bruun says

  Hej , jeg fårstår ikk hvorfor folk går sådan amok over at du har den holdning, du nu engang har helleb :) jeg syntes det fedt og hvis folk er utilfredse kan du jo lade vær at læse det ;)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.