Skip to content


Din klamme usle luder fuck sut mine løg

løg

Løg er uundværlige i daglig madlavning.

Det er ikke så tit, at jeg i min fremskredne alder får sidesting af latter, men nu er det sket.

Ved et tilfælde opdagede jeg, at der i min beskedbakke på Facebook også er en rubrik, der hedder andet, og her lå der sandelig over 100 meddelelser, sendt til min ringhed.

Anledningen var to episoder. Den første handlede om, at jeg et eller andet sted lystigt havde fortalt om en epidode for nok 30 år siden, hvor jeg havde inviteret nogle gæster til suppe, og en af gæsterne viste sig at være muslim. Efter en lang dag i køkkenet med hjemmelavet suppe helt fra bunden, kød og -melboller, oksekød og peberrodssovs, orkede jeg ikke nogen filosofisk debat om kødbollerne og sagde, at de var lavet af en blanding af kalv og lam. Det mente jeg var ok, for denne mand både drak øl, spiste rejer og hvad ved jeg, så spisebuddene var ikke noget, han ellers ofrede mange tanker på.

Nå men, jeg fortalte om episoden, og jeg skal love for, at den kulturberigende ungdom og deres kammerater fra skydeklubben har haft travlt, og hvor er det da egentlig synd for dem, at jeg ikke opdagede deres møje, når de nu havde så travlt på telefonerne.

Da jeg jo både er mangfoldig og empatisk, skal perlerne ikke gå til spilde. Da der er så mange, må jeg dele det over et par dage, men det går nok.

Jeg holder meget af denne kommentar, der vidner om, at Pisa-rapporterne er korrekte:

Kujtim Messi Bajraktari : din fucking kælling vent og se når jeg ser dog tag dine lunger ud munden fucking racist.

Danmarks stolte sønner har også bemærkninger vedrørende kødbollerne. Hvad med denne:

Jakob Seker :

Hvad fanden har du gang i der er ikke en skid dansker over dig du skulle skamme dig vis du var dansker så var du en person der var rar og ærlige imødekommende venlige mod ander det er en dansker jeg ved hvad jeg snakker om for når jeg husket tilbage på min morfar så ved jeg det han var ligeglad med om du var sort hvid brun grå gul grønt eller hvor du kom fra han var en rigtig dansker dig der bringer skam til det danske folk føj for satan skam dig vis du var et andet sted en her i Danmark men vis du virkelig har nosse så gå ind i voldsmose og brand kroranen så vil jeg nok tage hatten af men det gør du ikke men bag en computer eller når der er mange menesker kan høre dig og kan se dig du ville aldrig nogen sinde stille dig op i voldsmose Aflene uden tv hold uden politi uden bodyguards det tror jeg ikke du tør men tænk dig om inden du taler husk at unge mennesker ikke skal være sådan som dig for så ødelækker vi det danske land.

Måske skal der strammes op på den tid, lærerne underviser i. Noget tyder på, at den opvoksende ungdom kunne trænge til lidt flere dansktimer. Det gælder også unge Madsen i det følgende:

Michael Madsen :

Hej. Mit navn er Michael, jeg skriver til dig fordi jeg mener at det er på tide du stopper din uvidenhed, omkring andre mennesker, religioner osv. Du skaber had på face mere end du gavner, du har til måles at skabe dig åndssvag så du kan sidde hjemme i din stue og blive underholdt, når andre sidder at sviner hinanden til, via den tråd du har oprettet. Det tydeligt at se dit formål. Men vi er mange der er oplyst omkring din slags, så folk med forståelse ved, at den største taber i hele dette samfund er dig som menneske, og de som har samme holdning som dig. Du tør jo alligevel ikke stå og ydre din holdninig et andet sted! det sku let at sidde bag en skærm med en kop kaffe og føle dig hævet over muslimer. Du som menneske vil blive ramt af karma. Må du lide resten af dine dage så du allerede er igang med at gøre! Intet menneske med dine tanker har det godt. Din sjæl er fortabt også i det kristlige samfund. Der er ikke længere plads til folk som dig på den jord. Flokken af typer som dig forsvinder stille og roligt. Må Lucifar følge dig på din sidste rejse.

Lucifar. Er der nogen, der ved, om der også er en Lucimor og nogle søde små Lucibørn?

Videre går det over stok og sten. Victoria A Sliben har følgende kommentar: For fanden hvor er du respektløs! Klamme kost. Johan Gk følger op med Klamme racistiske tøjte!! samt Mehmet Øzer, der lige må aflevere denne: Din respektløse klamme dyr!

Ahmed A. Warsame er helt bedårende med denne konstatering: DU bare en klam fed racistisk luder, som ingen værdi har!! du dør heldigvis snart, håber dine børnebørn ikke bliver som dig, ellers får de satme ikke en stille og rolig skolegang, ps jeg synes du skal have respekt! DIN GAMLE SÆK.

Man må lade Agron Jusufi, at han har tænkt over tingene. Så det knagede. Og det kom der dette essay ud af: Du en gammel sæk lort. Der venter på at blie smidt ud. I mine øjne… Ka det bare ikke gå hurtigt nok. Din narcisistiske, racistiske, møg luder af en skabning. Har din mor ikke lært dig ikke bide hånden der foder dit usle hunde ansigt? Uden os indvandre ville der ikke være nogen til af kneppe jeres kællinger. Lave jeres mad Ryde op i jeres svinestald. Nogen af os må jo være dyrepasser for sådan nogen dyr som DIG!. Fuck du har jo virkeligt intet indhold i dit meningsløse. Hedenske liv. Mødt jøder jeg syntes beder om end dig. For i det mindste ville jøden aldrig give svin.. Til en muslim overlagt. I det Helle taget sys jeg du burde have mundkurv på med de bisser du bære rundt på forhelvede. De ku poppe ud fra din mund og gøre stor skade på en eller andens bil. Din so vis det min bil du ridser propper jeg humus i dine øre og en stor fed neger dildo i røven på dig.. Meen det ville du da syntes godt om for du en luder det sikkert er vildt dobbelt moralsk. Dansker ville jeg heller ikke kalde dig. De har mere ære i deres liv end du har haft får eller kommer til af få. Sandheden er du usle du grim. Du har ingen venner du har sikkert ti katte der slikker din klamme fisse for dig. For du har ingen mand til at kneppe dig. Du har sikkert haft. Men de (bemærk) fler tal. Har alle sammen fået et kig ind i din lorte hjerne. Så har de forduftet. Enten det eller da lyset blev tændt efter “parringen” i begge tilfælde ville jeg mene du ikke er noget værd for nogen som helst. Ps har du hørt om.. Man er hvad man spiser. Din SO øføf. Ps igen når din “datter” hverken har konventeret. Til kristendom eller harra khrisna. Eller noget tredje. Gør hende ikke til en muslim. Muslim er noget smukt. Man bliver. igennem en imam. Hvilket vil sige…. Din “datter” er ateist hun tror på intet. Håbløs tilfælde skrald som dig. Kælling.

Det er jo lige til at blive mild og glad over, og de følgende, der lige følte, de måtte lette deres hjerter og komme af med en uartikuleret ophobning af fuck, klamme kælling og andet, deres mødre tålmodigt har lært dem.  Og så kommer denne juvel og sætter alt på plads. Det er Jonas Lachkar, der med garanti gør sin mor stolt med følgende eksempel på ungdommelig poesi:

Din klamme usle luder fuck hvor er det flabet det lort du laver. Hvorfor være racist vi er vel alle mennesker, så hvorfor dømme på andres udseende, du er ikke selv andet end et bjerg af rynker så sut mine løg din kælling.

Posted in integration, islam, Sundhed og sygdom.


4 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

 1. Anne Geldorff says

  Chokerende …. på alle måder!
  Sproget – mentaliteten – manglen på noget, der minder om bare en smule dannelse.
  Meget tankevækkende og foruroligende, desværre.

 2. hemeka says

  Kære Anne.
  En dejlig overraskelse, at se ægyptermissen igen. Jeg håber den og du har tid og lyst til at hænge på en gang i mellem.
  På grund af tekniske problemer er vi lidt stille for tiden, men håber at finde en løsning af den fornuftige slags.
  I mellemtiden slås vi for FREMTIDEN ovre på Facebook og bliver ikke så lidt kloge på det der rører sig i befolkningen.
  Vi er Vikingmama og Hemeka her og Helle Baldersbæk og Ida Fenger Bruun Norrild derovre – blot hvis du vil se, hvad der går for sig derovre.

 3. Anne Geldorff says

  Tak for henvisningen til Face book.
  Jeg har læst lidt, men stoppede, fordi jeg atter blev temmelig frastødt af visse nydanskeres vulgære og primitive formuleringer. Jeg opfatter dem som værende udenfor rækkevidde, men er selvsagt bekymret over, at de i allerhøjeste grad sætter deres præg på samfundet.
  Det er fornemt, synes jeg, at I gør så stor en indsats for at fremme forståelsen for, at Islam er en trussel af uanede dimensioner. At vi har fået problemet så tæt på i Danmark skyldes – set med mine øjne – blåøjede og inkompetente politikere, derfor SKAL krydset sættes rigtigt næste gang!!

 4. HelleB says

  Hej Anne, dejligt at se dig igen.
  I debatter bliver jeg ofte beskyldt for at have en for hård retorik. Sjovt nok er der ikke mange af de varmhjertede, der har nogen holdning til ghetto-retorikken.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.